keskiviikko 10. huhtikuuta 2019

Pinkillä piristetyt

Kylläpä onkin ollut hieno alkukevät ja minä aina odotan kovasti sitä, että pääsen parvekkeelle tekemään käsitöitä. Siellä kun on todella hyvä valaistus ja saa olla melkein ulkona eli vähän esimakua kesän rantapenkillä istumiseen.

Tällä kertaa neuloin polviin asti ulottuvat ohuet sukat ja tein vahvistetun kantapään ja nilkan kahdella värillä. Sommittelin kirjoneulekuvion ruutupaperille, mutta en sitä ihan tarkasti noudattanut tavalliseen tapaani. Yksinkertainen palmikko toimii aina nätisti joustimessa.


Palovammani alkaa jo pikku hiljaa arpeutua. Toisen asteen palovamma oli osittain auki melkein kaksi viikkoa ja olin jo vähän huolissani siitä, mutta kyllä se huolellisella hoidolla kuitenkin lähti umpeutumaan. Kenkää en voinut käyttää pariin viikkoon ja nyt minulla on käytössä vanhat nauhakengät, joista toisesta  otin läpän irti ja nauhoitan vain ylä- ja alaosasta, jotta palanut kohta jää siihen keskelle eikä hieraudu rikki toppausten alla. No, voitolla ollaan kuitenkin.

Meillä oli aamulla hippanen lunta tullut ja koko tienoo valkoisena, mutta jos sääennusteet pitävät paikkansa, niin pitäisi kelinkin taas parantua loppuviikkoa kohti.
6 kommenttia:

 1. Ihanat sukat! Kivat nuo kaksiväriset kantapäät ja ihana kirjoneulekuvio <3 Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti :). Ihokin alkaa jo olla melkein ummessa...

   Poista
 2. Hei. Yhdyn edelliseen kommenttiin sukkien ihanuudesta. Käsitöiden tekeminen on siitäkin kiva harrastus, että sen voi ottaa mukaan melkein minne vaan. Mikäs sen leppoisampaa kuin istua kesällä varjossa ja neuloa tai virkata jotain. Joskus roudaan ompelukoneen pihapöydälle, ja ompelen tuntikausia samalla kun seuraan luontoa. Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon :). Muistan itsekin ommelleeni ulkosalla, kun asuimme omakotitalossa.

   Poista
 3. Hei vielä. Sain tänään blogiini kivan haasteen. Haastan sinut mukaan, jos joskus ehdit kysymyksiin perehtyä. Kristiina

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi 🙂